Artikelen

Als ict-dienstverlener volgt Encaps actuele ontwikkelingen die ook voor uw bedrijf van belang kunnen zijn. We laten die hier dan ook graag zien. Iets om over na te denken?

ThreatLocker

STOP Cyber Criminelen, STOP Ransomware

In 2021 zijn opnieuw meerdere kleine en grote bedrijven het slachtoffer geworden van Ransomware. Bescherm uw bedrijf tegen deze risico’s. Kies voor de complete ThreatLocker Service van Encaps ICT Beheer. Wij bieden de complete ThreatLocker Service aan voor locaties/bedrijven met minder dan 25 computers.
Lees meer
Encaps-PCI-Compliancy

PCI Compliancy: hoe voldoet u aan de hoge standaard?

Klanttevredenheid. Daar draait het om in uw bedrijf. Tevreden klanten komen immers terug en daar rookt de schoorsteen van. We begrijpen daarom heel goed dat continuïteit en volledige beschikbaarheid in uw branche hoog in het vaandel staan. De klant is koning. Altijd. En daar kunt u problemen met betaalkaartmaatschappijen niet bij gebruiken.
Lees meer
Encaps-de-APK-binnen-ict-land

De APK binnen ICT-land: wie beheert eigenlijk uw server?

Elke machine heeft onderhoud nodig. Neem bijvoorbeeld een auto, het is vanzelfsprekend dat u deze periodiek laat onderhouden. U wilt immers niet stilstaan onderweg naar een belangrijke afspraak of als u uw kinderen naar school brengt. Is het dan niet vreemd dat het voor bedrijven niet altijd vanzelfsprekend is dat hun server structureel onderhouden wordt?
Lees meer
Encaps-de-veiligheid-van-uw-netwerk

De veiligheid van uw netwerk: een zeer belangrijke zaak

Uw ICT-netwerk is goud waard. Dat beseft u ongetwijfeld goed in een tijd waarin we altijd en overal online zijn. De mogelijkheden lijken eindeloos, maar vragen tegelijkertijd wel om gedegen bescherming van precies datzelfde belangrijke netwerk. Het is de basis van uw bedrijfsvoering geworden. Encaps weet waar ze over praat dankzij jarenlange ervaring in deze materie en…
Lees meer
Encaps-onderhoud-ICT

Onderhoud ICT standaard opnemen in bedrijfsvoering

Het onderhoud van ICT wordt door veel bedrijven en instanties gezien als een kostenpost in de overheadsfeer. Een rare gedachtegang, ICT is een belangrijk onderdeel van bijna iedere bedrijfsvoering en geldt in veel gevallen als een productiemiddel waarmee geld wordt verdiend. Alleen al hierom zou onderhoud van ICT een vast onderdeel in de bedrijfsvoering moeten zijn. Productiviteitsverlies…

Lees meer
Scroll naar top