Connectiviteit voor uw hotel

Gasteninternet

Zowel business als leisure gasten willen probleemloos internetten op hun mobiele apparaten. Er zijn echter grote verschillen in de wijze waarop u deze dienst en de guest support kunt bieden. Door middel van een ticketingmachine geven wij u controle over verschillende profielen. U kunt tot 10 verschillende profielen aanmaken voor diverse bandbreedtes en lengtes van het internetgebruik. Zo kunnen hotelgasten die veel bandbreedte nodig hebben, dit aanvragen bij de receptie. U kunt ook profielen instellen voor betaalde interservice of gratis gebruik. Wij zorgen voor 24×7 monitoring van de verbinding en bieden ondersteuning bij storingen of het koppelen van devices.

Glasvezel en xDSL

Encaps levert hoogwaardige verbindingen van KPN, EuroFiber, Tele2 en BBNed, inclusief 1ste lijns support en permanente monitoring van capaciteit en beschikbaarheid. Voor glasvezel en zakelijke DSL verbindingen is er een 24×7 SLA. De voordelen van glasvezel zijn de snelheid en schaalbaarheid. De eindeloze bandbreedte biedt de mogelijkheid om diverse diensten – zoals pinnen, videobewaking en alarmsystemen – allemaal over één lijn te laten lopen. Ook uw werkstations van de backoffice, zoals reserveringen, financiën en verkoop, functioneren optimaal via glasvezel. Wij adviseren u graag over de benodigde bandbreedte voor uw behoeften.

Voice over IP (VOIP)

Bellen via Internet met Voice over IP kan u tot 30% kostenbesparing opleveren. Behalve besparing, biedt VoIP ook een aantrekkelijk verdienmodel als betaalde service voor hotelgasten. Glasvezel – of fiber – is nu zeer betaalbaar en biedt virtueel eindeloze bandbreedte. Encaps regelt en beheert zowel VoIP als uw glasvezelverbinding. U hebt dan één aanspreekpunt voor data, spraak en internet.

Beheer mobiele communicatie

Wij zorgen voor een goede koppeling van mobiele telefoons en laptops van uw medewerkers aan uw e-mailsysteem. In deze mobiele devices zitten ook belangrijke contactgegevens en data. Met onze back-up service blijft alles bewaard en is het direct in te laden nieuwe hardware.

Krachtige e-mailhosting

Encaps is specialist in MDaemon Groupware e-mail server. De nieuwste versie biedt beveiliging op Enterprise niveau voor een prijs die ook voor kleine bedrijven betaalbaar is. Standaard is MDaemon voorzien van een webcliënt waarmee iedereen via Internet toegang heeft tot zijn of haar e-mail. Veel handige en krachtige opties maken hosted e-mail tot een productieve tool voor het dagelijkse werk.
Wilt u meer weten over onze SLA’s of specifieke diensten voor uw hotel? Neem vandaag contact op: 020 – 4966066 of stel hier uw vraag.