Hospitality voor uw gasten

Gasteninternet en support

Zowel business als leisure gasten nemen steeds meer apparaten mee waarmee ze verbonden willen zijn met het Internet. Dit betekent onlosmakelijk dat er meer brandbreedte beschikbaar moet zijn. Met geavanceerde apparatuur geven wij u controle over verschillende bandbreedtes die u in maximaal 10 verschillende profielen kunt aanmaken. Gasten die veel bandbreedte nodig hebben, kunnen dit dan aanvragen bij de receptie. Met een ticketmachine kunt u de bandbreedte individueel regelen en er een betaalde service van maken.

Doordat mobiele apparatuur steeds geavanceerder wordt, is de koppeling aan uw WiFi-netwerk ook steeds lastiger. Ook uw firewall- of beveiligingsinstellingen spelen daarbij een rol. Dit kan desastreus uitpakken bij conferenties, vergaderingen of trainingen. Door middel van diverse SLA’s biedt Encaps de gewenste support om altijd te zorgen dat de verbinding tot stand komt. Wij zorgen voor 24×7 monitoring, leveren support bij storingen en wij doen het beheer van het WiFi Accesspoint.

Keycard toegangssystemen

Encaps is een zusterbedrijf van MST Systems, de Benelux distributeur van ’s werelds meest geavanceerde toegangssysteem voor kamers en klimaatbeheersing. Daarmee hebben uw gasten probleemloos toegang tot hun kamer, maar ook kunt u er een room management systeem aan koppelen. Dan schakelt de airco of verwarming automatisch uit bij het verlaten van de kamer. De klimaatinstellingen blijven bewaard om bij betreden van de kamer weer automatisch geactiveerd te worden. Meer weten? Ga direct naar MST Systems.

Wilt u meer weten over onze SLA’s of specifieke diensten voor uw bedrijf? Neem vandaag contact op: 020 – 4966066 of stel hier uw vraag.