Veilig, voordelig en schaalbaar verbonden

Glasvezel en xDSL

Encaps levert hoogwaardige verbindingen van KPN, EuroFiber, Tele2 en BBNed, inclusief 1ste lijns support en permanente monitoring van capaciteit en beschikbaarheid. Voor glasvezel en zakelijke DSL verbindingen is er een 24×7 SLA. De voordelen van glasvezel zijn de snelheid en schaalbaarheid. De eindeloze bandbreedte biedt de mogelijkheid om diverse diensten – zoals pinnen, videobewaking en alarmsystemen – allemaal over één lijn te laten lopen. Wij adviseren u graag op basis van uw gebruik en de vereiste capaciteit.

Voice over IP (VOIP)

Voice over IP, bellen via Internet of een IP-netwerk, kan u tot 30% aan besparingen opleveren. Fiber is nu zeer betaalbaar en biedt virtueel eindeloze bandbreedte. Encaps regelt en beheert zowel VoIP als uw glasvezelverbinding. U hebt dan één aanspreekpunt voor data, spraak en internet.

Mobiele communicatie beheer

Wij zorgen voor een goede koppeling van mobiele telefoons, tablets en laptops van uw medewerkers aan uw e-mailsysteem. In deze mobiele devices zitten ook belangrijke contactgegevens en data. Met onze back-up service blijft alles bewaard en is het direct in te laden nieuwe hardware.

Krachtige e-mailhosting

Encaps is specialist in MDaemon Groupware e-mail server. De nieuwste versie biedt beveiliging op Enterprise niveau voor een prijs die ook voor kleine bedrijven betaalbaar is. Standaard is MDaemon voorzien van een webcliënt waarmee iedereen via Internet toegang heeft tot zijn of haar e-mail. Veel handige en krachtige opties maken hosted e-mail tot een productieve tool voor het dagelijkse werk.
Wilt u meer weten over onze SLA’s of specifieke diensten voor uw bedrijf? Neem vandaag contact op: 020 – 4966066 of stel hier uw vraag.