Uw partner achter de schermen

Onze achtergrond

Encaps werd in 1999 opgericht door Tjerk Hellekamp en Bert Haver. De naam stamt van de term ‘Encapsulated’, voor IT-ers wel bekend van EPS-bestandsformaten. Alles samengebald in een krachtige capsule – ‘to encapsulate’ – is de gedachte achter Encaps. De activiteiten waren softwareontwikkeling en IT beheer. In 2006 werd de keuze gemaakt om als Managed Service Provider diensten aan te bieden voor beheer & onderhoud van computers op afstand. Diverse bedrijven uit het MKB sluiten zich direct aan waaronder een aantal kleinere en grotere hotels. In 2010 startte Encaps met de levering van systemen voor wired/wireless gasteninternet en Voice over IP installaties.

Encaps vandaag

Encaps staat voor betrouwbare oplossingen en proactief systeembeheer. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons maatgevend. Wij kiezen niet altijd voor de gebaande wegen, maar voor oplossingen waarvan wij weten dat die ook op lange termijn goed zijn. Als geen ander weten wij dat uw data veilig moeten zijn, dat applicaties moeten doen wat uw gebruikers ervan verwachten. En dat computers en randapparatuur ook na langere tijd in topfitte conditie moeten zijn. Uw ICT heeft onze volledige focus.

Sterke adviesrol

Niet alleen de veranderingen in uw bedrijf of uw groeistrategie, maar ook razendsnelle ontwikkelingen in de ICT hebben onvermijdelijk gevolgen voor uw ICT infrastructuur. Wij denken graag met u mee, informeren u over actuele ontwikkelingen en adviseren een oplossing die het best bij uw organisatie past. Wij snappen dat het bijna ondoenlijk is om bij te blijven op alle terreinen, maar op een dag zult u moeten beslissen wat wijsheid is voor uw bedrijf en de technologie die voorhanden is.