Positieve ontwikkeling binnen hospitality: PayByLink

Encaps-Positieve-ontwikkeling-binnen-hospitality

De uitdagingen voor het hotelwezen veranderen continu. Marges staan onder druk. De concurrentie van bookingsites neemt toe. Maar ook de positieve ontwikkelingen rondom PayByLink zijn actueel.

PCI DSS: een blok aan uw been

De u wel bekende Payment Card Industry Data Security Standard is opgezet om wereldwijd kaartgegevens van betalende mensen te beschermen. Deze internationale beveiligingsstandaard stelt eisen aan het verwerken, doorsturen, en opslaan van kaartgegevens, zodat misbruik en daardoor schade wordt voorkomen. U heeft er dagelijks mee te maken. En we weten uit onze dagelijkse praktijk: dat legt druk, al is het alleen al vanwege de verplichte aanlevering van netwerkscans en online ingevulde SAQ-D vragenlijsten.

PayByLink verlaagt eisen

Er zijn nieuwe initiatieven gaande waarbij de gegevens van de creditcard van de betalende klant niet meer binnen het hotelsysteem aanwezig hoeven te blijven. Met deze techniek, PayByLink, ontvangt de klant eenvoudig een betaallink in zijn of haar mailbox. U, als hotelier, ziet alleen de goedkeuring en de transactie. Het voordeel? Er is veel minder data lokaal aanwezig binnen uw hotel. En dat betekent minder risico, waardoor een creditcardmaatschappij haar eisen kan verlagen. En dat geeft u weer minder werk. En minder kans op datalekken uiteraard. Geen overbodige luxe in deze tijd waarin hiervoor hoge boetes worden geheven.

Meer weten?

Laat ons uw bevlogen hulp zijn rondom PCI DSS en uw ICT-omgeving. Neem vrijblijvend contact op met 020 496 6066 of stuur een e-mail naar info@encaps.nl. Bespaar tijd. Verminder risico.