Remote systeembeheer voor u

Encaps biedt systeembeheer op afstand en is een betrokken partner voor het midden en kleinbedrijf en de hotellerie. Met geavanceerde software houden wij uw computers scherp in de gaten, zodat u zich op uw core business kunt richten. Naast het signaleren en direct verhelpen van problemen, zorgen wij voor het noodzakelijke onderhoud.

Hoe werkt Encaps met remote systeembeheer?

Wij installeren speciale software op uw bedrijfsnetwerk (remote systeembeheer) waarmee wij continu de status van uw systemen kunnen monitoren. Wij bekijken daarbij 24 uur per dag, 7 dagen per week of uw hard- en software doet wat u ervan verwacht.

Signaleren wij een probleem in uw hardware, dan sturen wij direct een systeembeheerder naar u toe om dat probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Ook het beheer van uw software is bij ons in goede handen. Wij zorgen op tijd voor updates en security patches. Met onze managed antivirus- en backupmodules verbeteren wij de bedrijfszekerheid van uw netwerk.

Let wel: Onze software vormt geen merkbare belasting voor uw werkstations of servers. U en uw medewerkers merken niets van onze software. Wat zij wel merken is dat de computersystemen het altijd vlot doen, zonder hinderlijke spam of virussen.