Encaps diensten

Encaps levert maatwerk ICT support voor uw onderneming. Want uw bedrijf is uniek en daar past Encaps haar dienstverlening natuurlijk op aan. U verwacht toch ook niet anders?

Encaps draagt bijvoorbeeld zorg voor een geoptimaliseerde netwerk omgeving met een veilige firewall in combinatie met professionele routers en ehternetswitches.

Wij verzorgen natuurlijk backups voor uw data én zorgen dat die ook beschikbaar staan als het een keer noodzakelijk blijkt te zijn.

Uw werkstations en fileservers zijn bij Encaps altijd tip top in orde dankzij geavanceerde technologie die pro-actief problemen oplost vóór het te laat is.

Nieuwsgierig?

Hebben wij uw interesse gewekt? Waarom dan niet eens kennismaken? Encaps hoort graag wie u bent en waar u als bedrijf mee te maken heeft.

Werkplekbeheer

Bij Encaps heeft u altijd de keuze voor een mix van on-premise, private én public cloud oplossingen. Wij leggen u graag de voordelen uit van deze Encaps Hybride Cloud strategie.

ICT infrastructuur

Of het nu gaat om de inkoop van nieuwe hardware, het uitrollen van een nieuw netwerk, het onderhouden van verbindingen, het zijn een paar voorbeelden van onze diensten.

VOIP & E-mail hosting

Encaps levert, configureert én onderhoud grote VOIP telefooncentrales. En als specialst voor de MDaemon mailserver bieden wij u een eerste klas e-mail platform aan.

Netwerkbeheer

Uw lokale of unmanaged server in een datacentrum vraagt altijd om aandacht. Encaps neemt die zorgt van u over. Maak gebruik van onze expertise. Daar zijn wij voor!

Security

Ondernemers zijn kwetsbaar als hun systemen worden aangevallen. U wil toch ook dat uw data veilig staat opgeslagen? Encaps houdt daarom uw bedrijfsnetwerk veilig.

Pro-actieve helpdesk

Met onze remote systeembeheer oplossingen monitoren wij uw bedrijfsnetwerk. Maar als er iets stuk gaat heeft u z.s.m. ‘hands on the floor’ nodig. En daar kunt u dus op rekenen.


Veel gestelde vragen

Gebruikt Encaps een SLA voor haar diensten?

Jazeker! Wij gebruiken 3 verschillende SLA contracten. Brons, Zilver en Goud. Heeft u belangstelling hoe wij onze zorg kunnen garanderen? Wij leggen het graag aan u voor.

Is Encaps ook actief met Cloud diensten?

Cloud oplossingen zijn inmiddels een veel gevraagde oplossing voor verschillende situaties. Natuurlijk maken wij daar ook gebruik van. Maar we geloven niet dat de Cloud zaligmakend is. Encaps is van oudsher expert op remote monitoring en remote security. Handig voor alle bedrijven die werken met zgn. on-premise systemen.

Met wat voor soort klanten heeft Encaps ervaring?

Encaps werkt voor middelgrote MKB bedrijven die vaak nog een eigen bedrijfsnetwerk in huis gebruiken. Maar we werken ook voor een aantal grote hotels en hotelketens. We zijn vooral in trek voor bedrijven waar een grote mate van vertrouwen en bedrijfzekerheid hoog in het vaandel staat.

Wat is het werkgebied van Encaps?

Encaps is gevestigd in Ouderkerk a/d Amstel. Ons verzorgingsgebied wordt beperkt door de eisen om snel fysiek aanwezig te kunnen zijn. Onze klanten bevinden zich daarom in de Metropool Regio Amsterdam.

Werkt Encaps samen met partners of dienstverleners?

Encaps is niet gecharmeerd van oplossingen die een klant binden aan specifiek één partij (een zgn. Vendor lock-in). Wij luisteren naar uw behoeften en kiezen samen voor een geschikte oplossing. Doen we al ruim 20 jaar. En gebruiken die ervaring ook om u te kunnen adviseren.

Scroll naar top